Referenties

Lees hier wat anderen van Ja Jottem! vinden

Lieve Annette,
Bedankt voor je oprechtheid, warmte, begrip en liefde die je ons als ouders gaf maar vooral onze dochter. Ze ging met heel veel plezier naar je toe en ze vind het jammer dat ze nu niet meer hoeft. Meer dan tevreden zijn wij!
Liefs de familie Baede

Laatst hadden we het adviesgesprek voor onze zoon met zijn twee juffen. Ze waren (één juf heeft onze zoon volgens mij 5 van de 8 jaar gehad) ongelooflijk trots op hem. De groei in durf en moed en zelfvertrouwen vonden ze ongekend en bewonderenswaardig. Onze zoon zat helemaal te glunderen. Ze zeiden dat hij nu op zijn eigen kunnen durft te vertrouwen. Hij is naar andere kinderen nog steeds lief en heel sociaal maar tegelijkertijd heel duidelijk en geeft zijn grenzen aan.
We willen jou heel erg bedanken voor jouw prachtige aandeel in zijn groei. Hij zit goed in zijn vel en is een blije kerel.
Je hebt hem zo gesterkt!

Beste Annette,
Ik wil je bedanken voor je hulp het afgelopen jaar met mijn zoon en ik ben blij dat ik de stap heb genomen om contact met je op te nemen, want alleen had ik er niet uitgekomen en door jou is mijn zoon rustig geworden en weten we beter hoe we met de situatie om moeten gaan. Ik heb veel van je geleerd en ik bewonder je manier van hoe je met mijn zoon bent omgegaan en hoe je gesprekken met hem hebt gevoerd. Mijn zoon vond het nooit een probleem om naar je toe te gaan en stapte altijd enthousiast weer in de auto na een gesprek met jou. Naar jou toegaan was (is) heel vertrouwd voor hem, maar ook voor mij. Daar ben ik je heel dankbaar voor!
Petra

 

Terug naar boven